maanantai 7. huhtikuuta 2008

Kuinka kuluu multa maanantai...

Olen hyvä kytkemään vapaa-ajan aivoista päälle. Perjantaina tein sen n. klo 18 ja siirryin viikonloppuun. Nyt on sitten maanantai ja klo 12, enkä ole vieläkään saanut mitään kunnolla aikaan. Kovalevyltä on hyvin levätyn viikonlopun aikana hävinnyt kaikki muu paitsi työpaikan osoite.

Aamulla tulin normaalisti 9:n jälkeen virkeänä ja täynnä uhoa saada tänään paljon aikaiseksi. Tein taas listan päivän "projekteista", kokosin paperit ja etsin työpuhelimen, joka unohtui perjantaina työpaikalle. Akkuhan oli loppu ja laturi kotona, joten toinen puolituntinen meni laturin haussa. "Nyt tahti päälle", palattuani ajattelin ja aloin etsiä suunnitteluohjelman lisenssitikkua, jota ilman ei ohjelma toimi. Seuraava puolituntinen meni sitten sen hakemiseen kotoa.

Taas palattuani en löytänyt asiakkaan papereita mistään. Torstaina minulla oli takuulla ne kirjekuoressa samassa nipussa muiden kanssa. Aamupäivän loppu onkin mennyt sitten siinä, kun käyn paperikasoja läpi ja aina välillä jumitun soittamaan päätöstä välillä vastaan tulevaan luottohakemukseen tai muuta vastaavaa. Puhelujonossa muutaman minuutin oltuani olen tietysti päättänyt yrittää "kohta" uudestaan ja palannut tekemään sitä mihin jäin. Kun vain yhtään muistaisi, että mitä se oli??

Ei kommentteja: