maanantai 12. toukokuuta 2008

Uutta uraa

Koska päätään ei voi vaihtaa, voi työtä onneksi vaihtaa. Pitkien mietintöjen ja muiden jälkeen neljän vuoden työura meni vaihtoon. 4 vuotta "asiakashankinta->suunnittelu->myynti->loppusuunnittelu->tilaus->jälkihoitosummuutakivaa"-myllyä pyörittäessä meni vähän kuin kuloa olisi tuulessa yksin sammutellut. Ammattitaito joka osa-alueella oli kyllä kohdallaan ja kehittyi aina lisää, mutta kuten aiemmissa kirjoituksissani ilmenee näiden yhdistäminen sotkeentui minulla kuin rievätaikina tumpelon käsissä. Lopulta se johti kohtuu pahaan uupumukseen ja "tili tyhjäksi syöty, mutta rästissä työt"-tilaan.

Kun selvisi, että kyse onkin tarkkaavaisuushäiriöstä, aloin hiljalleen ymmärtää, että minulla on hyvä syy vaihtaa hommia ilman luovuttamisen tunnetta.

Nykyinen työ toivottavasti sujuu paremmin ja juttujen kirjoitustahti tälle sivulle harvenee entisestään...

3 kommenttia:

Addie kirjoitti...

Onnittelut rohkeasta päätöksestä ja tsemppiä uudelle uralle!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut täältäkin. :) Toivottavasti et kuitenkaan unohda blogisi päivittämistä kokonaan. Äläkä suotta häpeä bloggausharrastustasi, upeaa että joku mieskin osaa / haluaa tällaista kirjoittaa.

Tukisukka kirjoitti...

Heippa! Olen itse suunnilleen samanlaisessa tilanteessa. Lahjakkuuden perusteella työ on kutakuinkin oikea, mutta pää ei pysy mukana... Toivottavasti käyt vielä päivittämässä ja kertomassa kuulumisiasi!